Filmek ill. Telenovella- és filmsorozatok letöltése
Navigátor
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Összefoglaló tartalmak
 
Tájékoztatások, Leírások
 
Egy Kedves Látogató munkái, feltöltései
 
Óra
 
Naptár
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
Hasonló tartalmú oldalak
 
Számláló
Indulás: 2012-04-02
 
A Fejléc - Csak a bal oldal szélessége beállítása miatt
 
Levél Dunnyusnak

Ebben a kérdésben utoljára szólalok meg.

 

Egy Kedves Letöltőm elküldte a Dél Királynője utolsó öt részét, azzal, hogy tegyem be a mappába. Sajnos a 63. rész hiányos, úgyhogy ha kell valakinek, kénytelen lesz Dunnyus felvételét letöltenie, vagy onnan, ahonnan akarja! Sőt, én ajánlom is Mia-ú-ék oldalát!

Ha más sorozatokat nem kifogásolsz, akkor azok a részedről rendben is vannak. Ezért nyugodtan töltsd le tőlem, és rakd fel az oldaladra. Én csak örülni fogok neki, mert a Letöltők több helyről meg tudják szerezni az Őket érdeklő sorozatokat.

Mindenkinek jogában áll letöltési oldalt választania, akár szimpátia vagy unszimpátia alapján, esik az eső vagy süt a nap alapján, dobókockával dob és páros vagy páratlan a kimenetele, vagy kitalál valamit és eldönti, hogy mit akar csinálni. Én nem vagyok érdekelt abban a kérdésben, hogy kiét akarjátok letölteni. Az oldal reklámjával sem foglalkozom, terjed az magától is. Aki ide jön, az tudatában van, hogy hova jött és mit akar csinálni.

Én úgy tudom, hogy a csatorna nem csak Neked, Dunnyusnak adta le az adást, és az egész országban csak Te vehetted fel. Jajjj, és bizonyára az Online-sorozatok.hu-nak is leírtad a hasonló tartalmú kívánságaidat. Szinte „biztos” vagyok benne, hogy Ők le fogják venni! Csak tudnám, hogy hogyan kerültek oda, hogyan készültek azok a felvételek, ha csak Te vetted, vehetted fel! Hacsaknem Tied az oldal.

Ha netalántán én a közeljövőben felvenném az oldalatokon lévő filmek, sorozatok bármelyikét, - akár egy epizódot is - akkor milyen jogon mondhatnám, hogy vegyétek le! Kérlek, segítsetek!

Aki kedvtelésből csinálja ezt a műfajt, az a kedvtelésével foglalkozzon, vagy ne csinálja, mert nem kell csinálnia. Egyébként senki nem mondta, hogy ezt kell csinálnod, ha nem fogsz csinálni sorozatokat, hát nem fogsz, majd csinálsz mást. Jó ütemben fog csökkenni az áramszámlád és az egyéb kapcsolódó kiadásaid. Majd ha szükség lesz rá, valaki majd beszáll kedvtelésből, mondjuk: Misi.

Pedig én nem ezt akartam, hanem azt, hogy a Letöltőknek legyen jó!

 RRRóbert.

 

Szia Róbert!

Valóban ismerem azt az oldalt amit belinkelték és ő is tőlünk lopkodta a sorozatok egy részét. Aztán mikor írtunk neki akkor volt olyan ami már nem az én felbontású részem volt, de az is lehet, hogy az enyém volt csak valahogy "megbuherálta", hogy ne legyenek ugyanolyanok a paraméterek. Lehet, hogy te jobban értesz ezekhez a dolgokhoz, én kb. másfél éve kezdtem a videók feltöltését a szerkesztések elsajátítását. Amennyiben ennyire értesz hozzá akkor vedd fel magad a sorozatokat szerkeszd meg és töltsd fel azokat. Azt is tudom, hogy vannak torrent oldalak és tisztában vagyok azzal is, hogy oda feltöltik azokat a sorikat amiket mi készítünk el a saját fiókjukba. Egyébként én is kedvtelésből csinálom és igenis míg élek tanulom a számítógép minden csinját-binját.

Remélem még lesz rá időm egy darabig. Viszont Ani honlapján egyáltalán nem volt DK az 1000%. Szóval azért remélem, hogy nem gondolod, hogy teljesen tudattalan vagyok és mindent be lehet nekem mesélni. Leveledet egyébként továbbítottam miau-nak is és majd megtárgyalom vele az általad leírtakat.

Üdv: Edit 

 

Szia Dunnyus!
 
Én vettem az időmet (nem a fáradtságomat) és megnéztem a Dél Királynőjét. Megállapítottam, hogy csak az utolsó öt rész (59-63.) lehet a Tied. és a file-ok adatai alapján, sőt tartalmilag is (bitről bitre) a Tiedével azonos, tehát a Tied is. Az 58. részig viszont abszolút eltérések vannak, mint a file mérete, játékidőben és felbontásban, így ezek nem a Tied. Ha nem értesz hozzá, légy szíves kérdezzél meg egy hozzáértő embert.
Tehát, amikor én ezt töltöttem, - mert egyszerre történt, - mások is összeollózták, valamilyen okból ezt kellett tenniük. Nem beszélve arról, hogy léteznek TORRENT oldalak is, onnan is számazhatott az első 58 rész. A tapasztalatom szerint a file-ok méretei és paraméterei alapján ez a legvalószínűbb. 
 
Szeretném megmutatni Neked, hogy mennyire egyedül töltötted, töltöttétek fel ezt a sorozatot; biztos, hogy ismerős lesz az oldal: //florenciaymaximo.gportal.hu/gindex.php?pg=31491770
Légy szíves, nézd meg! Megás file-ok, az egész weboldal, és sajnos mind törölve.
 
Bizonyára kontrollként megteszed, amiket leírtam.
Természetesen örülök, hogy nem vagy egyedül, így a számítástechnikában könnyebben fogsz tanácsokat kérni. Ebben a szakmában a tanulni való kifogyhatalan, még 15-20 év után, nekem is.
 
Üdvözlettel:
 
RRRóbert.
 

 

 

Szia Róbert!
 
Most szeretném tisztázni, hogy leveszed, vagy nem veszed, mert bemásolom amit írtál:  Szeretnélek megnyugtatni, le fogom venni az Eva Lunát, A Dél Királynőjét viszont azért nem fogom levenni.
A Dél királynőjét pedig hiába mondod, hogy nem mi csináltuk, hanem Ani, hidd el, hogy mi csináltuk, Ani már akkor új sorozatot nem rakott fel, mikor ez ment. Ide teszem neked a datás mappa linkjét és minden második részt én töltöttem fel, mert azt miau-val megosztottuk: http://data.hu/dir/u1tcatvfsn95625
Aninak is el fogom küldeni a levelet és majd megerősíti, hogy nem ő rakta fel. Egyébként a régi feltöltőkkel igen jóba voltam és nem dolgoztunk egymás alá. Miau is leellenőrizte a Dél királynőjét, és látta, hogy az ő része amit csinált. Szóval tutira tőlünk van.  Nyugodtan kirakhatod az oldaladra a levelet, mert azért volt aki mellénk állt és elítélt  téged ezen cselekedetedért. Egyébként, ha a VK-ban írt hozzászólásomat elolvastad volna, akkor azt írtam, hogy olyan sorozatokat teszel ki, amit a megáról töröltek senki nem fogja szóvá tenni, de te a mi élő linkes feltöltésű sorozatainkat raktad ki, amit unfer dolognak ítélek meg. A data pontokkal kapcsolatos dologra nem igazán akarok kitérni, mert a inkább az etikai része idegesít, mint az, hogy te evvel mennyit pontot szerzel.Az Eva Luna 1 letöltése pedig az enyém volt, miután Misi felhívta rá a figyelmemet arra, hogy az én Eva Luna-mat raktad ki. Sajnos a data akcióról lekéstem nem tudok már élni vele, mert ugyan regisztráltam, de csak ma lett pénz a kártyámon és már elfogyott. Hát így jártam. Szóval ennyi. Gondold át a leírtakat én tartom magam az eddigi leírásomhoz. Mert új sorozatot, ha mi nem fogunk csinálni akkor már senki, mert most már csak mi vagyunk a letöltési palettán. Amit pedig a jogsértésről írtál tisztában vagyok mindennel legalább annyira, mint te és eddig vállaltam a kockázatot. Te is vállalod, ha honlapot szerkeszted és feltöltesz, tehát ez ügyben kár engem bírálnod.
 
Üdv: Edit
 
 

Szia Dunnyus!

 

Előszöris tájékoztatlak, hogy ez a levél ki lesz rakva az oldalamra.

Olvastam a leveledet, természetesen köszönöm.

Szeretnélek megnyugtatni, le fogom venni az Eva Lunát, A Dél Királynőjét viszont azért nem fogom levenni, mert az NEM Tőled van, bármilyen szomorú, de tutira nem Tőled van. Total Commander / File / Összehasonlítás tartalomra... ponttal ellenőrizheted. Bizonyára Mia-ú segíteni fog ebben a műveletben, mert van az oldalatokon egy oktatás erről a programról.

De ha nem fogod megnézni, akkor bizonyára lesz egy-két letöltőd, akit fog érdekelni ez a kardinális probléma. Így Mindketten dörzsöljük a kezünket, hogy 1-2 DataPonthoz hozzájutottunk!

Írtál a DataPontokról is. Köszi, mert jobban utána néztem a dolognak. Egy kedves letöltőtől egy nap max. 10, azaz tíz pontot lehet kapni. Tehát ha valaki, azaz mondjuk én, egy komplett 160 részes sorozatot letöltök Tőled egy nap alatt (5-6 óra alatt is meg lehet csinálni), akkor kapsz érte 10, azaz tíz pontot. Ha beleesik az éjfél, akkor 20 pontot kapsz. Ez volt az egyik oldala.

A másik: Egy számítógép fogyaszt kb. 200-300 W teljesítménnyel egy óra alatt 0,25 kWh-t, azaz negyed kWh-t. Ez jelenleg kb.: 12 Ft-ba kerül. Én egy óra alatt kb. 1,3 GB adatmennyiséget tudok feltölteni, tehát 1 GB nekem 9,20 Ft-ba kerül. Ez mozoghat 8,5-9,5 Ft között is. Te jobban tudod, hogy mennyi pont jöhet össze egy idő alatt, hiszen ezt (is) félted tőlem. Ha összejön negyedévente a 10000, azaz tízezer pont, egy 90 napos előfizetést kapsz. Ez most 1200 Ft. (De jó hogy megnéztem ezt az adatot, mert akció van! Ajánlom Neked is.) Most Te komolyan gondolod, hogy ez a kiadás és a „jutalom” egymással arányban van? Csak egy további megjegyzés: Jelenleg, ha összejön a heti abszúrd 5000 pont akár egy vagy öt éven át is, akkor sem tudsz a felesleggel mit kezdeni. Bizonyára Te sem ezért csinálod a Mindannyiunknak áldásos tevékenységedet. És én sem!!! Ezért csinálni, ez gazdaságilag nonszens vállalkozás, főleg évi 4800 Ft „jutalomért”!

De szeretnélek megnyugtatni, eddig,a levél elküldéséig az Eva Lunánál 1, azaz egy letöltés volt.

Ha hiányzik Neked napi tíz pont, akkor én – ha kell, ha nem kell – minden nap 10 file-t le fogok tölteni Tőled, csak legyek itthon. Sőt, ha többet szeretnél, akkor két név alatt is megcsinálom Neked, 20 pontért. Ez évi 3650 vagy 7300 pont is lehet! Napi 20-25 perc, ez semmi, lehet mást is csinálni alatta!

Ha már itt tartunk, szeretnék elküldeni Neked egy „tanulmánylevelet” az ide vonatkozó tartalommal, természetesen Név és cím nélkül.

A levél tartama természetesen Rád is, rám is, és Mindenkire vonatkozik, aki le- és feltöltésekkel foglalkozik, és bizonyára Te is vállalod a kockázatot, ahogy én is.

„Abba a vitába, hogy melyik sorozat kié, és milyen jogai vannak annak aki felvette, nem kívánok belefolyni, kezdjük azzal, hogy szerintem eleve jogsértő ezeket megosztani a neten, tehát a jogsértés már ott megtörténik, hogy az első ember felteszi a netre. Innentől kezdve nem igazán van értelme további jogsértésről, "lopkodásról" beszélni, hiszen már az első ember sem jogtisztán tölti fel a videókat, nekem ez a "bagoly mondja verébnek, hogy nagyszemű" mondást juttatja eszembe. A másik része a dolognak, mint amivel te is szembesültél, hogy ha csak akkor szólnak, hogy vedd le, miután feltöltötted, teljesen jóhiszeműen, hogy a letöltőknek kedvezz, ( persze a feltöltés nyilván kevesebb munka mint egy videófelvétel készités, konvertálás, reklámvágás, de azért a feltöltéssel is van idő,)

Utólag gondolom már nehezedre esik Neked is törölni, mivel azért Te is dolgoztál vele, ráadásul a letöltők is szegényebbek lennének egy letöltési forrással. Szerény véleményem az, hogy aki felveszi és feltölti, tisztában kéne lennie azzal, hogy előbb-utóbb a mások is újratöltik, ezt hosszútávon úgysem lehet megakadályozni.  ....

Én a helyedben nem venném le, mert ha egyet leveszel, lehet hogy ezen nekibuzdulva, mások is kitalálják, hogy ezt meg azt vedd le ilyen-olyan indokkal, és akkor akár a végén a nagy részét törölhetnéd is, Az kinek lenne jó? Viszont ha meg nem veszed le, haragudni fognak Rád :) A döntés a Te kezedben van.”

 

Üdvözlettel:

RRRobert.

 

 

Filmek, Filmsorozatok és Telenovella sorozatok letöltése


STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?